Gratis waardebepaling

Gratis waardebepaling

Wat is de meeste actuele waarde van uw woning in Bovenkarspel?

U staat op het punt om uw huis te verkopen en wilt weten wat u ervoor kunt vragen. Onze makelaars helpen graag met een gratis waardebepaling. Dankzij hun grote kennis van de lokale woningmarkt bent u verzekerd van de actuele waarde van uw woning.

Nu ook gratis virtuele waardebepaling

Ook in tijden van corona staan we u graag bij om de waarde van uw woning te bepalen. Via onze website kunt u gemakkelijk, gratis en vrijblijvend een waardebepaling aanvragen. Er staat altijd een makelaar voor u klaar die de waardebepaling kan uitvoeren op afstand. Ontdek onze gratis virtuele waardebepaling

De waarde van uw woning

Een waardebepaling is een momentopname. Er zijn verschillende factoren die van invloed zijn bij het bepalen van de waarde van een huis. Ook een verbouwing en de staat van onderhoud beïnvloeden de waarde van het huis. Bovendien zal de marktwaarde worden beïnvloed door de omgeving, de ligging en vraag en aanbod in de omgeving. Maar ook landelijke trends zoals dalende of stijgende hypotheekrentes en beleid vanuit de overheid. Onze makelaars hebben lokale kennis en expertise om uw woning op basis van al deze factoren op de juiste waarde te schatten. Deze waardebepaling door makelaars kost u niets en verplicht u tot niets. En u krijgt er veel voor terug: een goede indruk van wat uw huis gaat opbrengen.

Wanneer waardebepaling?

U kunt om verschillende redenen een gratis waardebepaling laten uitvoeren.

Uw huis verkopen. Met onze gratis waardebepaling service krijgt u een realistisch beeld van de huidige waarde van uw woning, wat de verkoopmogelijkheden zijn én met welke verkoopstrategieën de voor u meest geschikte koper voor uw woning wordt gevonden!

Een huis kopen. U heeft een huis op het oog en wilt weten wat u nu moet doen? Eerst kopen of eerst verkopen? Is de prijsstelling van de nieuwe woning wel realistisch? Wat is uw eigen woning waard? Hoe moet het nu verder? Onze makelaars zijn gespecialiseerd in deze proces-begeleiding. U staat nooit alleen!


Uw huis verhuren. U wilt uw huidige of nieuwe woning verhuren. Waar moet u aan denken? Wat zijn de risico’s? Wij adviseren in de verschillende verhuurmogelijkheden, het vaststellen van de huurprijs, huurcontracten én de juridische aspecten omtrent huurbescherming. Tevens verzorgen wij de screening van kandidaten om de risico’s tot een minimum te beperken. 

Wanneer taxatierapport?

U kunt om verschillende redenen een taxatierapport nodig hebben.

Uw huis verkopen. U heeft een taxatierapport nodig voor het verkrijgen van een overbruggingsfinanciering ( voorfinancieren van de overwaarde van uw woning ) en/of een hypotheek.


Een huis kopen. U heeft een andere woning gekocht. U heeft een taxatierapport nodig om de financiering van het huis rond te kunnen krijgen. In zo’n taxatierapport wordt rekening gehouden met de aanschaf van de woning en eventuele verbouwingen, verbeteringen en/of isolatiewerkzaamheden aan de woning. Onze Register Taxateurs verzorgen een gevalideerd taxatierapport voor u!

Vraag een gratis waardebepaling aan

Wilt u ook weten wat de actuele waarde is van uw woning? Vul het onderstaande formulier in. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor een gratis waardebepaling. Wij komen graag bij u langs, dat kan vanzelfsprekend bij ons ook ’s avonds en in het weekend!

Liever direct contact? Bel 0228-351835, 072-5720066 of e-mail naar info@makelaars-van-connect.nl dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naar boven